Careers

Защо АНДИ БГ

Предимства

Фирма АНДИ е една от водещите на българския пазар с над 27 години опит в областта на проектирането, доставката на оборудване, изграждането и поддръжката на системи за сигурност. Дългогодишния опит е утвърдил компанията не само като добър бизнес партньор, но и като добър работодател.

Защо нас?

Зад гърба на фирма АНДИ стои голям екип от висококвалифицирани и доказали професионализма си служители. Мениджърският екип и всички работещи в АНДИ прилагат на практика етичните бизнес-стандарти и поддържат коректни отношения с бизнес партньори, клиенти и конкуренти.

От нас ще получите

Работа в екип от мотивирани, ентусиазирани и креативни хора, готови да се справят с всяко предизвикателство. Ние уважаваме професионалните интереси и цели за развитие на нашите служители и осигуряваме непрекъснат процес на екипно подобряване на квалификацията.

Работим, учим и се забавляваме заедно!

Въпреки, че екипът ни непрекъснато се разраства, ние имаме традиция няколко пъти годишно да организираме събития за цялата компания и това ни сближава. Така в приятелска атмосфера споделяме знанията си, усвояваме нови умения и се опознаваме по-добре.

Application form