Домофони

Домофонът - сигурност и комфорт

Сигурност

В днешното неспокойно време всеки се стреми да осигури сигурност на дома и офиса си. Домофонните системи са логичното решение. Видеодомофонът позволява не само да говорим с човека пред вратата и да го видим на екрана на монитора, но и да наблюдаваме какво се случва пред входа. Това ни помага да предпазим дома или офиса си от нежелано нахлуване.

Комфорт

Дали сме у дома и трябва да отворим на гостите или сме в офиса и очакваме посетител, домофонът е този помощник, който ни спестява разходката до входната врата на жилището или сградата и повишава качеството на живот на обитателите.

Защо ІР домофон?

Модерните технологии стремително променят света на охранителното оборудване и правят използването му по-достъпно и леко. Съвременните ІР видеодомофони са идеален пример за това. Те предават данните по интернет мрежата и имат уникални функционални особености. Мониторът може да се използва за визуализация на избрани камери от система за видеонаблюдение. Тъч скрийн дисплеят позволява лесно да бъде проведен интеркомен разговор. Благодарение на вградената си памет, ІР видеодомофонните системи могат да записват повикванията, а в наше отсъствие да ги пренасочват към мобилния ни телефон.

Така няма да пропуснем очакван посетител и, като отворим дистанционно вратата, ще го поканим да влезе, ако желаем. Камерата на видеодомофона е първото, което вижда посетителят, а мониторът е част от интериора и затова специално внимание е отделено на дизайна.

Луксозен видеодомофон за офиса, многоабонатна система за жилищна сграда, бюджетно решение за апартамента или друго? Ние разполагаме с техниката и опита да ви предложим системата, която ще ви пасне най-добре.

Отзиви от клиенти

"Нашето предприятие се чувства сигурно и предпазено от фирма “АНДИ БГ” ООД. Тяхното обслужване на пожароизвестителна система и система за пожарогасене на обекти, компетентността и бързината на реакциите им ни дава желаната сигурност."

“Дзобеле България” ЕООД

“АНДИ БГ ООД в качеството си на изпълнител, по проекта за обслужване на система за пожарогасене на „Пътнически терминал на Летище Пловдив за вътрешни и международни полети”, извършва поетите ангажименти при най-високо качество, с което гарантира сигурността на всеки на територията на летището."

“Летище Пловдив” ЕАД

“АНДИ БГ ООД, поддържа нашата пожароизвестителна система. Професионализъм в работата, компетентност и бързина са в основата на нашето ползотворно сътрудничество."

Винпром Пещера

"АНДИ БГ извършва договорените ангажименти в качеството си на изпълнител за абонаментно обслужване на пожароизвестителна система, система за пожарогасене и газсигнализираща система при високо качество, като осигурява компетентна и бърза реакция при възникване на технически проблеми."

Галакси Пропърти Груп

"От 2011 година АНДИ изгражда и поддържа системите за сигурност на територията на БМФ Порт Бургас. Фирмата е отличен бизнес партньор с компетентни експерти и коректни служители. "

"БМФ Порт Бургас" ЕАД

"Професионализмът и отговорността на служителите на “АНДИ БГ” ООД при изпълнението на задълженията им по договор, гарантират безопасна експлоатация на системата за пожароизвестяване и са в основата на ползотворното ни сътрудничество."

“ГАЛЕРИЯ СТАРА ЗАГОРА” АД

"Компетентното и професионално отношение ни кара да изразим удовлетворението си от предоставените услуги и да препоръчаме фирма “АНДИ БГ” ООД като надежден и коректен партньор."

“ЕЙ И ЕС-3С МАРИЦА ИЗТОК 1” ЕООД

Препоръчваме ви