Хотелски системи

Специфични задачи

Една хотелска система, макар и сходна, съществено се отличава от системите за контрол на достъпа. Причината е в честата смяна на гостите на хотела и в различините групи потребители, които трябва да обслужва – гости, персонал и посетители. Тя осигурява решение на няколко основни и на пръв поглед несъвместими изисквания:

  • гостоприемна обстановка и неприкосновеност на личното пространство;
  • комфортно пребиваване за гостите и оптимизация на енергийното потребление;
  • висока степен на безопасност и простота при ескплоатацията;
  • свободно придвижване и забранени за достъп зони;
  • контрол на обслужващия персонал без допълнителни разходи;

„Мастър кей“ системите вече са  отживелица и все повече хотели предпочитат системи за контрол на достъп на целия обект в реално време.

Комфорт и рентабилност

Всички системи в този сектор имат обща цел - да направят престоя на госта в хотела възможно най-комфортен. Задачите, които трябва да решат, са по-добро качество на обслужването и по-висока рентабилност. Затова е определяща възможността за интеграция с другите свързани системи, работещи в хотела - системата за управление на настаняването в хотела, системата за управление на търговски обекти (POS система), системата за контрол на работното време. Оборудването за системата трябва да се вписва органично в цялостния интериор на хотела и тук възможността за избор на външния вид на устройствата за достъп е от изключително значение.

Строите хотел или искате да го обновите без да се налага да окабелявате? Ние можем да ви предложим решение като се съобразим с вашите условия и изисквания - решение по вашата мярка.

Отзиви от клиенти

"Нашето предприятие се чувства сигурно и предпазено от фирма “АНДИ БГ” ООД. Тяхното обслужване на пожароизвестителна система и система за пожарогасене на обекти, компетентността и бързината на реакциите им ни дава желаната сигурност."

“Дзобеле България” ЕООД

“АНДИ БГ ООД в качеството си на изпълнител, по проекта за обслужване на система за пожарогасене на „Пътнически терминал на Летище Пловдив за вътрешни и международни полети”, извършва поетите ангажименти при най-високо качество, с което гарантира сигурността на всеки на територията на летището."

“Летище Пловдив” ЕАД

“АНДИ БГ ООД, поддържа нашата пожароизвестителна система. Професионализъм в работата, компетентност и бързина са в основата на нашето ползотворно сътрудничество."

Винпром Пещера

"АНДИ БГ извършва договорените ангажименти в качеството си на изпълнител за абонаментно обслужване на пожароизвестителна система, система за пожарогасене и газсигнализираща система при високо качество, като осигурява компетентна и бърза реакция при възникване на технически проблеми."

Галакси Пропърти Груп

"От 2011 година АНДИ изгражда и поддържа системите за сигурност на територията на БМФ Порт Бургас. Фирмата е отличен бизнес партньор с компетентни експерти и коректни служители. "

"БМФ Порт Бургас" ЕАД

"Професионализмът и отговорността на служителите на “АНДИ БГ” ООД при изпълнението на задълженията им по договор, гарантират безопасна експлоатация на системата за пожароизвестяване и са в основата на ползотворното ни сътрудничество."

“ГАЛЕРИЯ СТАРА ЗАГОРА” АД

"Компетентното и професионално отношение ни кара да изразим удовлетворението си от предоставените услуги и да препоръчаме фирма “АНДИ БГ” ООД като надежден и коректен партньор."

“ЕЙ И ЕС-3С МАРИЦА ИЗТОК 1” ЕООД

Препоръчваме ви