Пожарогасене

Водно пожарогасене

Пожарът е първата голяма заплаха, с която се сблъсват градовете. Не случайно пожарната команда е най-ранната обществена служба в древен Рим. Огънят, излезе ли от контрол, е безпощаден и хората полагат целенасочени усилия да го овладеят и ограничат евентуалните щети.

Водното пожарогасене е най-широкоразпространеният метод за потушаване на пожари в помещения. Автоматичните спринклерни системи са предназначени да откриват пожара и да го гасят с вода в началните му стадии или да го държат под контрол така, че гасенето му да бъде завършено с други средства. Предимство на гасенето със спринклерни инсталации е, че се задействат само спринклерите над огнището на пожара.

Безопасно за човека и оборудването

Как да угасим пожар в ограничено пространство без да повредим имуществото? Водното гасене не винаги е приложимо, а газовото налага първо да евакуираме хората, когато всяка секунда е ценна. Решението на този въпрос е технологията за аерозолно пожарогасене. Тя е незаменима при гасене на пожари в архиви, сървърни помещения, ел. табла и шкафове, електронно оборудване и др. Намира широко приложение и в пожарообезопасяването на автомобили и други превозни средства. Монтиран в двигателния отсек, аерозолният пожарогасител надеждно го защитава. Особено внимание се отделя на плавателните съдове, където всеки пожар, възникнал на борда, може да е катастрофален и да доведе до загуба на човешки живот. За разлика от конвенционалните методи за пожарогасене, този метод притежава по-голяма ефективност, лесно се инсталира и поддържа, щади апаратурата при гасене и не вреди на човека и околната среда. Доверете ни се и ще проектираме и изпълним пожарогасителната инсталация, която отговаря на вашите нужди и изисквания.

Отзиви от клиенти

"Нашето предприятие се чувства сигурно и предпазено от фирма “АНДИ БГ” ООД. Тяхното обслужване на пожароизвестителна система и система за пожарогасене на обекти, компетентността и бързината на реакциите им ни дава желаната сигурност."

“Дзобеле България” ЕООД

“АНДИ БГ ООД в качеството си на изпълнител, по проекта за обслужване на система за пожарогасене на „Пътнически терминал на Летище Пловдив за вътрешни и международни полети”, извършва поетите ангажименти при най-високо качество, с което гарантира сигурността на всеки на територията на летището."

“Летище Пловдив” ЕАД

“АНДИ БГ ООД, поддържа нашата пожароизвестителна система. Професионализъм в работата, компетентност и бързина са в основата на нашето ползотворно сътрудничество."

Винпром Пещера

"АНДИ БГ извършва договорените ангажименти в качеството си на изпълнител за абонаментно обслужване на пожароизвестителна система, система за пожарогасене и газсигнализираща система при високо качество, като осигурява компетентна и бърза реакция при възникване на технически проблеми."

Галакси Пропърти Груп

"От 2011 година АНДИ изгражда и поддържа системите за сигурност на територията на БМФ Порт Бургас. Фирмата е отличен бизнес партньор с компетентни експерти и коректни служители. "

"БМФ Порт Бургас" ЕАД

"Професионализмът и отговорността на служителите на “АНДИ БГ” ООД при изпълнението на задълженията им по договор, гарантират безопасна експлоатация на системата за пожароизвестяване и са в основата на ползотворното ни сътрудничество."

“ГАЛЕРИЯ СТАРА ЗАГОРА” АД

"Компетентното и професионално отношение ни кара да изразим удовлетворението си от предоставените услуги и да препоръчаме фирма “АНДИ БГ” ООД като надежден и коректен партньор."

“ЕЙ И ЕС-3С МАРИЦА ИЗТОК 1” ЕООД

Препоръчваме ви