Озвучаване и оповестяване

Озвучителните системи

Те са навсякъде – лежерната музика в ресторанта, енергичните ритми във фитнеса, рекламните съобщения в супермаркета, тематичното радио в офиса или релаксиращите мелодии в СПА центъра. Съвременните решения за озвучаване следват основно две направления – системи за гласово оповестяване и за фонов звук.

В последните десетилетия се обръща особено внимание на безопасността на хората. И именно тук системите за гласово оповестяване са незаменими. При аварийни ситуации чрез гласовите инструкции се осигурява бърза и ефективна евакуация от обществени сгради, метростанции, промишлени предприятия, хотели, и т.н...

Големият залог

С цел опазване живота на хората са въведени строги норми за проектирането, изпълнението и обслужването на системите за гласово оповестяване. Компонентите на тези системи също трябва да отговарят на определени изисквания. Основните са: приоритетност на гласовите съобщения пред музиката, резервираност на системите по мощност и захранване, мониторинг на работоспособността на всички компоненти на системата.

Високоговорителите се предлагат в различни форми и спецификации в зависимост от предназначението им -  Например за фоайето на голям хотел са дизайнерските решения с високо качество на звука, а за халета и паркинги - промишленният вид на рупор. Независимо от типа, задачата им е една и съща - да постигнат висока разбираемост и равномерно разпределение на звуковото налягане.

Всеки обект има нужда от музика, някои и от гласово оповестяване по строгите нормативи, но сред многото решения трябва да се намери специфичното за всеки отделен случай. С богатия си опит и желание да сме полезни ние от Анди сме насреща заедно да открием оптималното решение за вас.

Отзиви от клиенти

"Нашето предприятие се чувства сигурно и предпазено от фирма “АНДИ БГ” ООД. Тяхното обслужване на пожароизвестителна система и система за пожарогасене на обекти, компетентността и бързината на реакциите им ни дава желаната сигурност."

“Дзобеле България” ЕООД

“АНДИ БГ ООД в качеството си на изпълнител, по проекта за обслужване на система за пожарогасене на „Пътнически терминал на Летище Пловдив за вътрешни и международни полети”, извършва поетите ангажименти при най-високо качество, с което гарантира сигурността на всеки на територията на летището."

“Летище Пловдив” ЕАД

“АНДИ БГ ООД, поддържа нашата пожароизвестителна система. Професионализъм в работата, компетентност и бързина са в основата на нашето ползотворно сътрудничество."

Винпром Пещера

"АНДИ БГ извършва договорените ангажименти в качеството си на изпълнител за абонаментно обслужване на пожароизвестителна система, система за пожарогасене и газсигнализираща система при високо качество, като осигурява компетентна и бърза реакция при възникване на технически проблеми."

Галакси Пропърти Груп

"От 2011 година АНДИ изгражда и поддържа системите за сигурност на територията на БМФ Порт Бургас. Фирмата е отличен бизнес партньор с компетентни експерти и коректни служители. "

"БМФ Порт Бургас" ЕАД

"Професионализмът и отговорността на служителите на “АНДИ БГ” ООД при изпълнението на задълженията им по договор, гарантират безопасна експлоатация на системата за пожароизвестяване и са в основата на ползотворното ни сътрудничество."

“ГАЛЕРИЯ СТАРА ЗАГОРА” АД

"Компетентното и професионално отношение ни кара да изразим удовлетворението си от предоставените услуги и да препоръчаме фирма “АНДИ БГ” ООД като надежден и коректен партньор."

“ЕЙ И ЕС-3С МАРИЦА ИЗТОК 1” ЕООД

Препоръчваме ви