Интегрирани системи за сигурност

Защо са необходими?

Днешният свят е глобален, практически вече живеем и функционираме като общество в Индустрия 4.0. Настоящата технологична революция акцентира върху директната комуникация между производствените агрегати (М2М) и Интернет на Нещата (IoT). Целта е дa се ocигypи пoдoбpeнa aвтoмaтизaция, ĸoмyниĸaция и мoнитopинг на процесите, което води до интуитивни мaшини и тexнoлoгии, способни дa aнaлизиpaт и диaгнocтициpaт пpoблeми, бeз дa e нeoбxoдимa чoвeшĸa нaмeca.

Подобна оптимизация е разработвана и внедрявана и в решенията за техническа охрана. Тази оптимизация се изразява в изграждането на функционални софтуерни платформи, които обединяват на програмно ниво различни по характер устройства за превенция, контрол и наблюдение, позволявайки им да функционират самостоятелно в рамките на системата.

Тенденции

Софтуерните платформи за управление и мониторинг носят общото наименование Интегрирани Системи за Сигурност (ИСС). Чрез тях се осъществява едновременното наблюдение и свързан анализ на няколко системи за сигурност, избягвайки неудобството от манипулиране на множество програми и устройства, често несъвместими помежду си и разположени в различни локации и работни станции.

Крайната задача на интеграцията върху единна платформа, е концентриране на визуализацията и отчетите за текущото състояние и алармените известия на едно работно място, осигурявайки възможност за бърза реакция при всяко възникнало събитие.

Благодарение на вградените в устройствата и в ИСС интелигентни функции, без необходимост от човешка намеса, автоматично се филтрират по-голямата част фалшиви сигнали и своевременно се изпращат уведомления до отговорните лица за вземане на решение.

Резултатът е улесняване работата на хората, осъществяващи мониторинг на процесите, и скъсяване на времето за реакция при извънредна ситуация.

Отзиви от клиенти

"Нашето предприятие се чувства сигурно и предпазено от фирма “АНДИ БГ” ООД. Тяхното обслужване на пожароизвестителна система и система за пожарогасене на обекти, компетентността и бързината на реакциите им ни дава желаната сигурност."

“Дзобеле България” ЕООД

“АНДИ БГ ООД в качеството си на изпълнител, по проекта за обслужване на система за пожарогасене на „Пътнически терминал на Летище Пловдив за вътрешни и международни полети”, извършва поетите ангажименти при най-високо качество, с което гарантира сигурността на всеки на територията на летището."

“Летище Пловдив” ЕАД

“АНДИ БГ ООД, поддържа нашата пожароизвестителна система. Професионализъм в работата, компетентност и бързина са в основата на нашето ползотворно сътрудничество."

Винпром Пещера

"АНДИ БГ извършва договорените ангажименти в качеството си на изпълнител за абонаментно обслужване на пожароизвестителна система, система за пожарогасене и газсигнализираща система при високо качество, като осигурява компетентна и бърза реакция при възникване на технически проблеми."

Галакси Пропърти Груп

"От 2011 година АНДИ изгражда и поддържа системите за сигурност на територията на БМФ Порт Бургас. Фирмата е отличен бизнес партньор с компетентни експерти и коректни служители. "

"БМФ Порт Бургас" ЕАД

"Професионализмът и отговорността на служителите на “АНДИ БГ” ООД при изпълнението на задълженията им по договор, гарантират безопасна експлоатация на системата за пожароизвестяване и са в основата на ползотворното ни сътрудничество."

“ГАЛЕРИЯ СТАРА ЗАГОРА” АД

"Компетентното и професионално отношение ни кара да изразим удовлетворението си от предоставените услуги и да препоръчаме фирма “АНДИ БГ” ООД като надежден и коректен партньор."

“ЕЙ И ЕС-3С МАРИЦА ИЗТОК 1” ЕООД

Препоръчваме ви