Паркинг системи

Паркингът – печеливш бизнес

Платеното паркиране е неотменна част от живота ни и е трудно да си представим голям град без съвременно добре организирано пространство за паркиране. То носи приходи на собственика на паркинга, способства за създаването на качествена градска среда и се превръща в самостоятелен бизнес отрасъл.

Паркинг оборудването се използва в системите за автоматизация на автомобилните паркинги. Те могат да бъдат както общински, така и на търговски или офис центрове, на жилищни или хотелски комплекси, на спортни съоръжения или учебни заведения.

За да бъде рентабилно начинанието, не е достатъчно да се изгради площадка за паркиране, необходимо е и тя да се оборудва със съвременна система за автоматизация и контрол.

SmartPark – комплексното решение

SmartPark е нашият отговор на тази задача. Това е комплексна паркинг система, съобразена с всички съвременни и законови изисквания към автоматизирането, контрола и менажирането на паркинги, която ги прави комфортни за ползвателите и икономически ефективни за собствениците.

За да бъде паркинга действително печеливш, не само трябва да си купите система за автоматизация и да я монтирате. Нужни са грамотно проектиране, оптимален избор на оборудване при техническото решение, квалифициран монтаж и компетентно сервизно обслужване по време на експлоатацията.

Стъпвайки на дългогодишния си опит, АНДИ предлага всичко това на клиентите си, защото само комплексният подход прави паркинга печеливш бизнес, а използването му комфортно и безопасно.

Отзиви от клиенти

"Нашето предприятие се чувства сигурно и предпазено от фирма “АНДИ БГ” ООД. Тяхното обслужване на пожароизвестителна система и система за пожарогасене на обекти, компетентността и бързината на реакциите им ни дава желаната сигурност."

“Дзобеле България” ЕООД

“АНДИ БГ ООД в качеството си на изпълнител, по проекта за обслужване на система за пожарогасене на „Пътнически терминал на Летище Пловдив за вътрешни и международни полети”, извършва поетите ангажименти при най-високо качество, с което гарантира сигурността на всеки на територията на летището."

“Летище Пловдив” ЕАД

“АНДИ БГ ООД, поддържа нашата пожароизвестителна система. Професионализъм в работата, компетентност и бързина са в основата на нашето ползотворно сътрудничество."

Винпром Пещера

"АНДИ БГ извършва договорените ангажименти в качеството си на изпълнител за абонаментно обслужване на пожароизвестителна система, система за пожарогасене и газсигнализираща система при високо качество, като осигурява компетентна и бърза реакция при възникване на технически проблеми."

Галакси Пропърти Груп

"От 2011 година АНДИ изгражда и поддържа системите за сигурност на територията на БМФ Порт Бургас. Фирмата е отличен бизнес партньор с компетентни експерти и коректни служители. "

"БМФ Порт Бургас" ЕАД

"Професионализмът и отговорността на служителите на “АНДИ БГ” ООД при изпълнението на задълженията им по договор, гарантират безопасна експлоатация на системата за пожароизвестяване и са в основата на ползотворното ни сътрудничество."

“ГАЛЕРИЯ СТАРА ЗАГОРА” АД

"Компетентното и професионално отношение ни кара да изразим удовлетворението си от предоставените услуги и да препоръчаме фирма “АНДИ БГ” ООД като надежден и коректен партньор."

“ЕЙ И ЕС-3С МАРИЦА ИЗТОК 1” ЕООД

Препоръчваме ви