Сигнално-охранителни системи

От охрана към „умен дом”

За никого не е тайна, че любители да си присвоят чуждото е имало и винаги ще има. Но съвременните технологии вече са толкова развити, че дори ловкият и изобретателен крадец, ще се затрудни да постигне замисленото.

Опитът показва, че охранителната система може да опази имуществото ви при грабеж. Тя сигнализира при нарушение и така ограничава щетите и кражбите.

Освен чисто охранителните функции в нея могат да се интегрират пожароизвестяване, газсигнализация, управление на климатизация и друго оборудване и така да превърне обекта в „умен дом”.

Обоснован избор

Има много параметри, които обуславят избора на най-подходящата за даден обект сигнално-охранителна система:

  • Дали да бъде кабелна или безжична?
  • Вас ли да известява или охранителна фирма?
  • Какво е нивото на защита и реакция, което търсите?
  • Къде се намира обектът и как изглежда?
  • Какви са личните ви предпочитания?
  • И не на последно място, какъв е бюджетът ви?

Вие искате да вземете обосновано решение какъв тип сигнално-охранителна система ви е необходим и ние сме тук, за да ви помогнем.

Отзиви от клиенти

"Нашето предприятие се чувства сигурно и предпазено от фирма “АНДИ БГ” ООД. Тяхното обслужване на пожароизвестителна система и система за пожарогасене на обекти, компетентността и бързината на реакциите им ни дава желаната сигурност."

“Дзобеле България” ЕООД

“АНДИ БГ ООД в качеството си на изпълнител, по проекта за обслужване на система за пожарогасене на „Пътнически терминал на Летище Пловдив за вътрешни и международни полети”, извършва поетите ангажименти при най-високо качество, с което гарантира сигурността на всеки на територията на летището."

“Летище Пловдив” ЕАД

“АНДИ БГ ООД, поддържа нашата пожароизвестителна система. Професионализъм в работата, компетентност и бързина са в основата на нашето ползотворно сътрудничество."

Винпром Пещера

"АНДИ БГ извършва договорените ангажименти в качеството си на изпълнител за абонаментно обслужване на пожароизвестителна система, система за пожарогасене и газсигнализираща система при високо качество, като осигурява компетентна и бърза реакция при възникване на технически проблеми."

Галакси Пропърти Груп

"От 2011 година АНДИ изгражда и поддържа системите за сигурност на територията на БМФ Порт Бургас. Фирмата е отличен бизнес партньор с компетентни експерти и коректни служители. "

"БМФ Порт Бургас" ЕАД

"Професионализмът и отговорността на служителите на “АНДИ БГ” ООД при изпълнението на задълженията им по договор, гарантират безопасна експлоатация на системата за пожароизвестяване и са в основата на ползотворното ни сътрудничество."

“ГАЛЕРИЯ СТАРА ЗАГОРА” АД

"Компетентното и професионално отношение ни кара да изразим удовлетворението си от предоставените услуги и да препоръчаме фирма “АНДИ БГ” ООД като надежден и коректен партньор."

“ЕЙ И ЕС-3С МАРИЦА ИЗТОК 1” ЕООД

Препоръчваме ви