5 години удължена гаранция

5 години удължена гаранция />

13/05/2022

Продукти

Dahua Technology, един от водещите производители на интелигентни IoT решения и доставчик на услуги, ориентирани към видеонаблюдението, удължава гаранцията на част от продуктите си до 5 години.

„Dahua Technology винаги е отдавала изключително значение на качеството на продуктите и обслужването на клиентите. Ние непрекъснато правим всичко възможно, за да гарантираме, че нашите продукти имат надеждно качество, силно представяне и иновативни функции“, казва г-н Боб Чен, вицепрезидент на Dahua Overseas Business Center. „За да оптимизираме разходите за клиентите и допълнително да подобрим стойността на използването на нашите продукти, ние удължаваме гаранцията на някои продуктови линии до пет години безплатно“, обясни той.

Продуктите, които обхваща тази гаранция са от няколко продуктови линии:

Продуктова линия

Серия продукти

IP Камери

WizMind 5 серия, WizMind 7 серия, WizMind 8 серия, WizMind Панорамни камери, Pro 5 серия, Серия Панорамни камери

Високоскоростни камери

Серия WizMind, Серия Ultra, Позициониращи системи, Антикорозионни камери, Взривозащитени камери (с изключение на EPC-PTZ)

Мрежови записващи устройства

Серия WizMind, Серия Ultra

Storage

Серия EVS

HDCVI Камери

Серия Pro, Серия Панорамни камери, Серия микро камери

HDCVI записващи устройства

Серия WizSense (4/8 Sata only)

Комуникационно оборудване

Индустриални PoE суичове, Aggregation Switch

* Конкретните продукти, обхванати от 5-годишната гаранция, варират в зависимост от страната и региона. За подробности, моля, свържете се с представител на АНДИ.