Специално предложение от Анди и Дахуа

Специално предложение от Анди и Дахуа />

09/04/2024

Анди обявява вълнуваща томбола за своите клиенти през целия месец април за продукти от марка Дахуа. Участниците имат шанса да спечелят награди от Makita, докато пазаруват висококачествена техника от широката гама продукти на Dahua. За да участвате в тази вълнуваща промоция, просто направете покупка на стойност над една от определените суми и регистрирайте фактурата си преди крайния срок тук.

Участващи продукти и условия

Промоцията е валидна за всички поръчки за продукти с марка Дахуа*, направени между 1 април и 30 април 2023 г., включително. Клиентите могат да участват, като направят една или повече покупки на обща стойност по-висока от една от следните суми:

  • 1000 лв. (без ДДС)
  • 2000 лв. (без ДДС)
  • 5000 лв. (без ДДС)

В промоцията не участват проекти и специализирани решения с допълнителна отстъпка, монитори, кабели, харддискове и други марки.

Как да участвате?

За да участвате в томболата, изпълнете следните стъпки:

  1. Направете една или повече поръчки в периода 01.04-30.04.24 с обща стойност над някоя от посочените суми и регистрирайте фактурите.
  2. Уверете се, че поръчката ви отговаря на условията, изброени по-горе, и не включва проекти по поръчка, специализирани решения с допълнителна отстъпка, монитори, кабели, твърди дискове или други марки.
  3. Посетете линка и регистрирайте своите фактури преди крайния срок, който е 30 април 2023 г.

Награди

Комплект битове 47 части

Този универсален комплект битове Makita включва 47 висококачествени биметални битове, подходящи за широк спектър от приложения. Битчовете са изработени от здрава и издръжлива стомана, осигурявайки дълголетие и прецизност при работа.

Гедоре 87 части в куфар

Makita GE8706KFZ 87-Piece Mechanic's Tool Set е перфектен инструмент за всеки професионалист. Този комплект съдържа 87 основни инструмента, съхранявани в удобен твърд куфар. Инструментите са изработени от висококачествени материали, гарантиращи приятната и лесна работа с тях.

Акумулаторен винтоверт

Акумулаторният винтоверт Makita е мощен и удобен инструмент. С този компактен и ефективен инструмент можете лесно да изпълнявате задачи за завинтване, независимо дали работите в домашна среда или на Ваш обект.

Предимствата да пазарувате техника от Dahua

Dahua Technology е водещ глобален производител на системи за видеонаблюдение. Те предлагат широка гама от продукти, включително Wi-Fi камери за лична употреба, аналогови и IP охранителни камери за търговски обекти и обществени сгради, записващи устройства (NVR и DVR), комутатори, аксесоари и необходимия софтуер. Освен техника за видеонаблюдение, тяхното портфолио включва домофони и аларми системи и предоставят цялостни инфраструктурни решения. Техните висококачествени продукти се използват в над 180 страни по света и обслужват различни индустрии.

Предимствата да пазарувате техника от Анди

Фирма АНДИ е основана през 1993 г. и e една от водещите на българския пазар в областта на доставката на оборудване, изграждането и поддръжката на системи за сигурност. Избирайки да пазарувате от Aнди, вие получавате достъп до богата гама от висококачествени продукти и услуги за сигурност и автоматизация. Aнди се стреми да изгражда дългосрочни взаимоотношения, като помага на клиентите си да растат и да успяват в своите начинания. Главните стремежи на фирмата са: развитие, професионализъм, коректност, 100% фокус върху клиента и предлагане на най-оптималните високотехнологични решения.