SATEL прави подаръци за юбилея си

SATEL прави подаръци за юбилея си />

24/07/2020

Продукти

Satel - наш дългогодишен партньор и доставчик на сигнално-охранителна техника, празнува 30-годишен юбилей. Полската фирма е сред най-изявените и високотехнологични европейски компании за производство на сигнално-охранителна техника. Започнала в далечната 1990 г. в две стаи под наем с един компютър и няколко поялника, сега компанията разполага със собствена модерна сграда край летището в Гданск, където близо 400 специалисти произвеждат над 500 продукта.

Въпреки скромното си начало, в момента фирмата има впечатляващ машинен парк и лаборатория, които са признати за едни от най-добре оборудваните. През 2019 г. лабораторията на Satel е акредитирана по KNX, като с това се присъединява към групата от 16 престижни съоръжения в света (и единствената в Източна Европа), които са оторизирани да извършват тестове на софтуера на KNX устройства.

В SATEL знаят, че за да спечелят и поддържат пазарната си позиция, продуктите с марката SATEL трябва да имат атрактивна цена, като същевременно предлагат по-добри параметри и по-широка функционалност от конкурентните им.

Този подход, системното развитие на продуктовата гама и бързото й адаптиране към нуждите на клиентите и изискванията на пазара, последователно градят имиджа на марката и засилват позициите на компанията. Доказателство са множеството отличия и сертификати, сред които: NATO Commercial and Government Entity Code, Grade3 50131-3 Certificate, ISO 9001:2008 Certificate и др.

Постоянно високото качество и лесната експлоатация при висока надеждност ни дават спокойствието уверено да предлагаме на клиентите си продуктите на SATEL. Резултат от ползотворното ни сътрудничество са стотици реализирани проекти, различни по своя обем и сложност.

По случай рождения си ден SATEL прави подарък на своите клиенти – обявява промоция на избрани продукти, която е в сила до края на юбилейната за компанията 2020 година.