АНДИ

Фирма АНДИ е основана през 1993 г. в град Пловдив и e една от водещите на българския пазар в областта на проектирането, доставката на оборудване, изграждането и поддръжката на системи за сигурност, слаботокови и електро инсталации. Главните стремежи на фирмата са: развитие, професионализъм, коректност, 100% фокус върху клиента и предлагане на най-оптималните високотехнологични решения.

прочети повече

Актуални продукти

Дистрибутори

За нас в АНДИ основният приоритет е да удовлетворим клиента. Постигаме това чрез отлична координация с нашите партньори, които продават, инсталират и обслужват предлаганото от нас оборудване. По този начин ви предоставяме възможност за печеливш съвместен бизнес, основан на устойчиво развитие, позиции на пазарни лидери и коректно партньорско отношение.

виж повече

Възложители

Ние от АНДИ знаем, че успехът ни се състои в успеха на нашите клиенти. Затова ще ви предложим оптимално решение за системите за сигурност и комфорт и за електроинсталациите на вашия проект, споделяйки с радост знанията и дългогодишния си опит. Нека извървим заедно пътя от идеята ви до превръщането й в реалност, за да оживеят мечтите ви.

виж повече

Производители

Новини

Ролята на изкуствения ителект във видеонаблюдението />

Ролята на изкуствения ителект във видеонаблюдението

От превенция на престъпления до оптимизация на бизнес процесите - изкуственият интелект променя лицето ...

Специално предложение от Анди и Дахуа 12-29.02 />

Специално предложение от Анди и Дахуа 12-29.02

Вземете подарък PoE switch при покупка на избрани продукти от Дахуа!

Специално предложение с отстъпка от -50% на продукти Hikvision />

Станете част от семейството на АНДИ

Моля влезте с системата, за да може да свалите файла!