STOP COVID-19 предложението на HIKVISION

STOP COVID-19 предложението на HIKVISION />

04/11/2020

Продукти

Решението на HIKVISION за ограничаване разпространението на COVID-19 вече е на пазара. Водещият производител на техника за видеонаблюдение предлага преносими ръчни термографски камери за измерване на температурата. Те се захранват с вградена презареждаща се Li-ion батерия и не се нуждаят от специален монтаж. Това ги прави много подходящи за използване на места, в които основният поток от хора е съсредоточен в определени часови пояси, като училища, портали на промишлени предприятия и др. Точността на измерваната температура е ±0,5ºС и, благодарение на възможността да се зададе температурен праг, камерите алармират при превишаването му.

Предлагаме два модела термографски камери на HIKVISION - DS-2TP31B-3AUF и DS-2TP21B-6AVF/W.

DS-2TP31B-3AUF има вградена памет от 8 GB и слот за карта памет с капацитет до 128 GB. Камерата е с вграден 2.4'' LCD дисплей и предлага 4 палитри на термографското изображение: Black hot/White Hot/Rainbow/Ironbow.

DS-2TP21B-6AVF/W е с оптичен 8 мегапикселов сензор, 16 GB вградена памет и Wi-Fi модул за връзка с компютър. Това позволява да се съхраняват не само снимки, а и видеозапис. 3.5'' LCD дисплей поддържа комбинирано термовизионно и оптическо изображение.

Основното преимущество на термографските камери е в архива, който те генерират. В него се съхраняват данни за температурата на човека и времето, когато е отчетена.