Dahua Cooper-I Series XVR Powered By AI

Dahua Cooper-I Series XVR Powered By AI />

19/08/2021

Продукти

Изкуственият интелект (АІ) вече присъства във всички аспекти на съвременния живот. С пълна сила това важи за видеонаблюдението.

Какво ни дава АІ? Висока ефективност на работата, икономия на работно време и снижени разходи за персонал.

Как го прави? Обезпечава максимално точно идентифициране на алармените събития и бързина при търсене и откриване на цели.

Достъпен ли е? АНДИ вече предлага новата продуктова линия на DAHUA Cooper-І, снабдена с АІ функционалност, при това на атрактивни цени. Продуктите от тази серия можете да намерите в ценовата ни листа и на www.andi-bg.com. 

Новите технологии SMD Plus и AI Coding, характеризиращи серията Cooper-I, са плюс както за клиентите, така и за инсталаторите. Голямото преимущество на SMD Plus е разпознаването на хора и транспортни средства и филтрирането на фалшиви аларми от движението на странични обекти.  

С видеорекордерите от серия Cooper-I е лесно и удобно да се работи, те са икономични, функционални и са идеално решение за неголеми и средни обекти като складове, магазини, паркинги, частни домове.

Оборудвани с невероятни AI функции, включително SMD Plus и AI кодиране, видеорекордерите от тази серия правят преимуществата на изкуствения интелект достъпни за всички, без да ощетяват бюджета им.