10 години HDCVI

10 години HDCVI />

01/04/2022

Събития

През 2022 г. се отбелязва 10-годишнината от разработването на HDCVI технологията от производителя Dahua Technology. Чрез своята мисия „Осигуряване на по-безопасно общество и по-високо технологичен начин на живот“, през последното десетилетие Dahua активно предоставя все повече възможности на своите клиенти и подобрява качеството на услугите си чрез иновации и технологичен напредък. Тази година Dahua представя своя чисто нов HDCVI TEN, който включва AI-for-all, Scheduled AI, Smart Dual Illuminators и технологията Real 5MP 16:9, прокарвайки пътека към ерата на свръхкоаксиален AI.

Фирма АНДИ е официален представител на Dahua Technology повече от 15 години и е първата фирма, предлагаща HDCVI технологията на българския пазар. Благодарение на тази технология, видеонаблюдението с високо качество на изображението стана много по-достъпно и се създаде ефикасен начин за осъвременяване на вече изградените системи с коаксиален кабел.

По повод годишнината, Dahua организират онлайн представяне какво да очакваме в бъдеще от тази технология. Любезно Ви каним да се присъедините към това събитие на 6 април от 12 часа, като може да се регистрирате, следвайки линка: https://bit.ly/3wbPYCO