Full-color: Smart Dual Illuminators

Full-color: Smart Dual Illuminators />

09/06/2022

Продукти

Технологията Dahua Smart Dual Illuminators използва интелигентен алгоритъм за точно откриване на обекти. Инфрачервеното осветление обикновено е включено през нощта. Когато обектът бъде засечен от камерата, бялата светлина се включва, камерата записва пълноцветно видео и може да предостави информация за ключови събития. Когато обектът е извън наблюдаваната зона, светлината се изключва и инфрачервеното осветление се включва отново.

Ключови характеристики на технологията:

1. Smart Dual Illuminators: Лесно превключване между пълноцветен и инфрачервен режим.

                       

Обектът е извън наблюдаваната зона    Обектът е засечен от камерата               Обектът напуска наблюдаваната зона

2. Мобилно приложение: Управлявайте дистанционно осветлението на камерата навсякъде и по всяко време – режимите, между които може да избирате са:

  • Smart Illumination (по подразбиране) – превключва автоматично между инфрачервено осветление и осветление с бяла светлина, когато бъде засечен обект
  • IR mode – само инфрачервеното осветление е включено
  • Warm Light mode – има постоянно осветление с бяла светлина

3. Осветяване по график: Задайте режими на осветяване в различни периоди от време – тази функция ще бъде внедрена в IP камерите от серията Smart Dual Illuminators

Повече информация ще бъде представена на предстоящата конференция на Dahua на 14 юни от 12 часа. За да се регистрирате БЕЗПЛАТНО, кликнете тук.