Dahua DeepHub: Умна Интерактивна Дъска

Dahua DeepHub: Умна Интерактивна Дъска />

23/08/2022

Продукти

Интелигентната интерактивна дъска Dahua DeepHub демонстрира дизайн „всичко в едно“, за да улесни ежедневните дейности по време на срещи и обучения, включително безжично прожектиране, писане на бяла дъска, видеоконференция и управление на файлове. Благодарение на нея по-задълбоченото обучение и активното участие са естествено мотивирани и вдъхновени в класните стаи и заседателните зали.

Представяме Ви няколко основни предимства на Dahua DeepHub:

Свободно писане

Споделянето на идеи никога не е било по-лесно. Постига се бързо и плавно писане, като се предоставя усещането за писане като на хартия.

Лесно споделяне на съдържание

Безжичното споделяне на екрана с едно докосване позволява на учителите да представят множество интересни материали и на учениците да показват работата си. Поддържа до 9 разделени екрана за насърчаване на участието. 4K UHD дисплеят носи супер ясно визуално изживяване.

Вградени камера и микрофон

Разстоянието вече не е ограничение за желаещите да учат. Висококачествените видеоконференции и отдалеченото сътрудничество постигат реалистична комуникация лице в лице, позволявайки на учениците да се присъединят дистанционно към своите класове и да взаимодействат със своите учители и съученици.

Съвместимост с образователни пособия

Ефективно подпомага учителите във всяка фаза на преподаване, включително лесна подготовка на уроците, интересна организация на класа и навременни оценки на представянето.

Централизирано управление на устройства

Спестява разходи за труд чрез дистанционна поддръжка и управление на устройството, оптимизиране на състоянието на устройството, защита на информационната сигурност и надграждане на системата и приложенията до най-новата версия.

Повече информация и поглед към производствената фабрика ще бъдат представени на предстоящата конференция на Dahua Technology на 30 август. За да се регистрирате БЕЗПЛАТНО, кликнете тук.