R&M Roadshow пристига в Анди!

R&M Roadshow пристига в Анди! />

11/04/2024

R&M, водещ доставчик на висококачествени мрежови решения ще представи своята пътуваща изложба за 11 път в Югоизточна Европа. Това събитие Ви предлага уникалната възможност  да разгледате, тествате и обсъдите иновативни продукти и услуги с експерти от индустрията.

Подгответе се да се отправите на пътешествие в света на съвременните технологии в областта на LAN решенията! На тазгодишното събитие ще бъде представена широка гама от продукти и иновации- от Single Pair Ethernet (SPE) и медни връзки Cat. 8.1, до PoE. Докоснете се до бъдещето на свързаността с богатият набор от оптични кабели и панели на R&M. Почувствайте силата на иновациите с приложението за DCIM, inteliPhy net, което осигурява важна информация и контрол върху мрежовата инфраструктура. Интегрирайте всичко необходимо за управление на свързаността в комуникационните шкафове, BladeShelter, осигуряващи цялостно решение за вашите нужди.

Не пропускайте възможността да научите повече за последните тенденции и да намерите най-добрите решения за Вашите специфични нужди.

Дати за предстоящите събития:

24.04.2024 г., Пловдив - централен офис на Анди, 10:00 - 12:30 ч.

25.04.2024 г., Стара Загора - регионален офис Анди, 10:00 - 15:00 ч.