Срещнете бъдещето на паркирането със SmartPark в Intertraffic Amsterdam

Срещнете бъдещето на паркирането със SmartPark в Intertraffic Amsterdam />

12/04/2024

SmartPark обявява участието си в предстоящото изложение Intertraffic Amsterdam. Събитието ще се проведе от 16 до 19 април и ще събере професионалисти от индустрията за трафик и мобилност, които ще имат шанса да обсъдят и разгледат най-новите разработки и технологии в областта.

Intertraffic Amsterdam е едно от най-значимите събития в световен мащаб в тази сфера. Изложението привлича хиляди посетители от цял свят, включително производители, доставчици, инвеститори и консултанти. Това прави събитието идеалната платформа за SmartPark да представи своите иновативни паркинг решения, които имат за цел да подобрят процеса на паркиране както за шофьорите, така и за операторите на паркинги.

По време на изложението SmartPark ще представи своята широка гама от технологични решения:

  1. Модулна система за плащане: Нашата система позволява на водачите да резервират, управляват и плащат за своето паркиране по различни начини, включително мобилно приложение, машини за плащане и дори на изходната колонка.
  2. Резервация на място: Водачите могат лесно да резервират място за паркиране чрез мобилното приложение на Smartpark, което им позволява да изберат предпочитаната от тях продължителност на престоя и метод на плащане.
  3. Софтуер за управление на паркинг: Интелигентният софтуер на SmartPark предоставя задълбочен поглед върху заетостта на паркинга, потока от превозни средства и моделите на поведение на потребителите. Тази информация помага на операторите на паркинги да оптимизират своите операции, да увеличат максимално приходите и да осигурят персонализирано обслужване на клиентите.
  4. Разпознаване на автомобилен номер: Използвайки ANPR технология, SmartPark сканира и разпознава регистрационните номера на превозните средства, влизащи и излизащи от паркинга. Тази прецизна система за идентификация гарантира спазването на правилата за паркиране и подпомага управлението на трафика.
  5. IoT сензори и интелигентни устройства: SmartPark използва Internet of Things (IoT) технология, за да създаде свързани екосистеми, които наблюдават нивата на заетост на паркинга, откриват свободни места за паркиране и предоставят актуализации в реално време на водачите. Това води до намалено време за търсене и повишена удовлетвореност на клиентите.
  6. Интеграция с различни софтуери: SmartPark разбира, че много организации вече са инвестирали в специализиран софтуер за управление на различни аспекти от дейността си, като хотелиерство, управление на събития или корпоративни офиси. За да подобри допълнително изживяването на клиентите и да увеличи ефективността, SmartPark предлага безпроблемна интеграция със съществуващи софтуери.
  7. Денонощен помощен център: помощният център на SmartPark помага за пълната автоматизация на паркингите, като елиминира необходимостта от персонал на място и предоставя помощ на клиентите, когато им е необходима.

„Развълнувани да бъдем част от Intertraffic Amsterdam и да споделим нашите иновации на този форум“, каза Лилия Андреева, маркетинг мениджър на SmartPark. „Нашата мисия е да направим паркирането по-ефективно, удобно и устойчиво и вярваме, че нашето участие в това престижно събитие ще ни приближи една стъпка по-близо до постигането на тази цел.“

За да научите повече за решенията на SmartPark и да се срещнете с нашия екип по време на Intertraffic Amsterdam, посетете щанда им в зала RAI Amsterdam от 16 до 19 април. Използвайте този линк за безплатен билет за събитието: https://register.visitcloud.com/survey/25kzxu0publtz?actioncode=NTWO001367YST&partner-contact=0mznj55g51ozd

За допълнителна информация относно продуктите и услугите на Smartpark, моля, посетете www.smartpark.bg или се свържете с нашия екип на info@smartpark.bg.