Интеграция на паркинг софтуер SmartPark с хотелски софтуер Creato Solutions

Интеграция на паркинг софтуер SmartPark с хотелски софтуер Creato Solutions />

04/10/2024

SmartPark

Един от основните приоритети на SmartPark е да предоставим на своите клиенти най-високотехнологично решение за паркинг мениджмънт. В рамките на тази стратегия ние непрекъснато разширяваме мрежата си от партньори, за да осигурим интегрирани решения, които оптимизират бизнес процесите и повишават ефективността. Последният ни успешен проект е интеграцията на SmartPark с хотелския софтуер Creato Solutions. Тази интеграция позволява на хотелиерите да автоматизират и дигитализират управлението на своите паркинг пространства, осигурявайки по-лесна работа за персонала и по-приятно преживяване за гостите на хотела.

Какво предлага SmartPark?

Нашето първокласно решение за управление на паркинги позволява пълната автоматизация на паркинг процесите. Чрез иновативния ни софтуер и хардуер, администраторите могат да управляват паркоместата в реално време. Гъвкавата ни платформа им дава възможност да извършват дистанционно контролирани операции, намалявайки административните разходи. Допълнително, функциите за абонаменти и валидация улесняват управлението на различни потребители и осигуряват възможност за предлагане на отстъпки или безплатно паркиране на база предварително зададени критерии, като престой в хотела или извършване на покупка.

Интеграция с Creato Solutions

От своя страна, Creato Solutions предлага изпитана хотелска система, която се използва както от малки хотели, така и от големи вериги. Софтуерът им е бърз, мощен и лесен за употреба. Свързвайки SmartPark с хотелския софтуер на Creato, предоставяме на хотелиелиерите цялостно решение за управление на паркингите и резервациите.

Ползи за хотелите

Интеграцията значително улеснява административните процеси, свързани с менажирането на паркинга. Персоналът може лесно да регистрира автомобилите на гостите предварително и да управлява техния достъп директно чрез интерфейса на Creato Solutions. Това осигурява по-бързо и качествено обслужване на гостите, бърз достъп до паркинга и удобни опции за плащане. Системата работи без ограничения за броя на потребителите и може да се използва на всяко устройство – лаптоп, таблет или смартфон.

Интеграцията на SmartPark с Creato Solutions дава възможност на хотелите да предложат още по-добро обслужване на своите гости, като в същото време оптимизират оперативните си разходи. Сигурността, удобството и автоматизацията, които осигурява тази интеграция, я правят перфектното решение за съвременния хотелски бизнес.